Inclusie Middag

Inclusie Middag

Een middag vol inclusie!

Op zaterdag 16 december van 15:00 tot 17:00 uur vieren we verschillen! We respecteren iedereen en brengen mensen samen. Tijdens deze middag hebben we een bijzonder programma samengesteld:

 

15:00 uur

Lezing van Tom van Beusekom
Tom is helaas ongeneeslijk ziek, maar staat ondanks al deze tegenslagen zeer positief in het leven. Hierover heeft hij een boek geschreven (De Dubbele Marathon) en tijdens de inclusiemiddag wil hij graag vertellen hoe hij dag in, dag uit, strijdt en het positief blijft benaderen.

(bron: Omroep Gelderland)

15:30 uur

Rolstoelcurling // Curling Clinic op het IJs // Kindercurling

Om 15:30 uur gaan we aan de slag met Curling! We bieden op het geegaliseerde terras de mogelijkheid om te rolstoelcurlen. Dit onder professionele begeleiding én met een prijs(je) voor de beste rolstoelcurlers!

Daarnaast is er op het ijs een Curling Clinic voor mensen die dat normaal (stiekem) een beetje eng vinden. Denk aan ouderen, mindervaliden, mensen die minder goed ter been zijn etc.
Let op: aanmelden via het formulier hier beneden!

17:00 uur

Einde middag – IJsbaan geopend!

Omstreeks 16:45/17:00 uur is het programma afgelopen, waarna om 17:00 uur het reguliere schaatsen weer plaats zal vinden!

Aanmelden Inclusie-middag

Zou je graag mee willen doen met het rolstoelcurlen, de Curling clinic op het ijs of het kindercurlen?
Meld je dan hier beneden aan! Ook als je iemand anders aan zou willen melden.

De Brilliant IJsbaan Duiven is hét goede doelen winterevenement van Duiven en van vrijdag 8 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024 kan er geschaatst worden.

Lees hier al onze Voorwaarden.

Volg de IJsbaan op Social Media

Webdesign met ♥ gesponsord door