Informatie

Informatie

Wanneer en waar

Wanneer we meer informatie hebben over de volgende editie van de Brilliant IJsbaan Duiven (2024-2025) publiceren we deze informatie hier.

De 16e editie van de Duivense IJsbaan vond plaats van vrijdag 8 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024.

Door de bouw van de nieuwe Remigiusschool stond de ijsbaan eenmalig op het parkeerterrein bij de sportvelden van Duiven (DVV, MHC De Westerduiven en AeroFitt). Het adres van de IJsbaan was Westsingel 35.

Plan je bezoek

Plan je een bezoek aan de IJsbaan? Houdt dan rekening met de actuele openingstijden. Let erop dat we in verband met activiteiten mogelijk aangepaste openingstijden hanteren. We raden daarom altijd aan om de openingstijden vooraf te bekijken. Dit voorkomt teleurstellingen.

Parkeren & route

Er is ruim voldoende plek om je fiets neer te zetten in de speciale fietsenstallingen. De weg dient vrij te blijven. Kijk goed waar we de fietsenstalling inrichten, en zorg ervoor dat je fiets netjes binnen deze aangewezen stalling geparkeerd staat.

We ontraden iedereen om met de auto te komen, gelet op de geringe parkeercapacteit die we delen met de voetbalvereniging en sportclub. Kom je toch met de auto? We hebben tijdelijk extra parkeercapaciteit gecreëerd. Parkeer netjes binnen de vakken en probeer zoveel mogelijk te carpoolen.

Het adres (navigatiesysteem) is ‘Westsingel 35, Duiven’. Er is gratis parkeergelegenheid rondom de ijsbaan.

Openingstijden

Onze deuren zijn momenteel gesloten; een maand vol schaatplezier is helaas afgelopen. Wanneer we meer informatie hebben over de aankomende editie (2024-2025) wordt dit gepubliceerd.

Los kaartje of abonnement

We maken het voor iedereen mogelijk om te komen schaatsen op onze ijsbaan! Je kunt vooraf online een los kaartje kopen, of  doet dit eenvoudig bij de kassa naast de ijsbaan.

Kom je vaker? Dan is een abonnement (incl. of excl. schaatshuur) misschien wel interessant!

Schaatsen huren of je eigen schaatsen meenemen

Je kunt bij ons heel eenvoudig schaatsen huren! Dit komt op je kaartje te staan als je ‘m online koopt, of bij de ijsbaan aan de kassa.

We hebben ijshockeyschaatsen in alle maten, en voor de allerkleinsten hebben we dubbele ijzers die onder de schoenen vastgemaakt worden.

Op je eigen schaatsen het ijs betreden mag natuurlijk ook! Let wel op: Noren zijn niet toegestaan (i.v.m. de veiligheid).

Schaatsbaan op en af

Bij de entree staan tourniquets (paaltjes) waar je je kaartje of abonnement scant. Je kunt binnen het klokuur zo vaak het ijs op/af als je wilt, mits de schaatsbaan in de tussentijd niet het maximum aantal schaatsers bereikt heeft. Vol = vol.

Met een los kaartje kun je ook tussendoor het ijs op, maar je kaartje blijft slechts geldig tot het eerstvolgende klokuur.
Voorbeeld: Ga je om 14:30 het ijs op, dan moet je de baan om 15:00 met alle schaatsers verlaten, en kun je jouw kaartje niet meer scannen.

Wisselen schaatsers

Ieder heel uur vindt de wisseling van de schaatsers plaats. Iedereen dient het ijs te verlaten. Heb je een los kaartje? Dan kun je niet opnieuw het ijs op. Abonnementhouders kunnen hun pasje bij de tourniquet scannen en het ijs weer betreden.

Tarieven

Abonnement

Met schaatshuur
55
  • + Onbeperkt toegang
  • + Gehele IJsbaan
  • + Schaatsbaan op/af
  • + Set huurschaatsen

Abonnement

Zonder schaatshuur
35
  • + Onbeperkt toegang
  • + Gehele IJsbaan
  • + Schaatsbaan op/af
  • — Op eigen schaatsen

Geldige kortingen op onze tarieven:

x duizend

bezoekers per jaar

m²

schaats-oppervlakte

personen

Vrijwilligers

De Brilliant IJsbaan Duiven is hét goede doelen winterevenement van Duiven en van vrijdag 8 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024 kan er geschaatst worden.

Lees hier al onze Voorwaarden.

Ga snel naar

Informatie

Volg de IJsbaan op Social Media

Webdesign met ♥ gesponsord door