Wachtlijst Curling

Wachtlijst Curling

Helaas.. de Curlingcompetitie zit momenteel (even) vol!

Bedankt voor je interesse om deel te nemen aan de CircuProducts Curlingcompetitie 2023-2024. In verband met het overweldigende succes van de inschrijvingen, hebben we deze moeten sluiten.

Maar wees niet getreurd! Het is de afgelopen jaren regelmatig voorgekomen dat er toch nog plekken beschikbaar komen, omdat teams zich terugtrekken of omdat we een extra speeldag kunnen toevoegen. Daarom kun je je team hier beneden inschrijven voor de wachtlijst.

Wanneer er een plek vrij komt, benaderen we de teams op de wachtlijst en houden we de volgorde van inschrijving aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam organisatie

Geef hier beneden de naam op van jullie vereniging, stichting, organisatie of vriendengroep. Dit is echter niet verplicht, maar gebruiken wij voor onze administratie.
Let op: dit is niet de teamnaam. Deze vul je verderop pas in.

Contactpersoon

Vul hier beneden alle gegevens in van de contactpersoon van jullie team. Deze contactpersoon wordt ook benaderd zodra er een plek beschikbaar komt.
Naam contactpersoon*
E-mailadres contactpersoon*

Jullie Curlingteam

Hier beneden kun je de naam van jullie Curlingteam invullen. Zodra er een plek beschikbaar komt, kun je je volledige team inschrijven. Voor de Curlingcompetitie geldt een minimaal aantal van 3 teamleden en een maximum van 6 teamleden.
Deze naam wordt ook gebruikt voor de communicatie, poule-indeling etc.

De Brilliant IJsbaan Duiven is hét goede doelen winterevenement van Duiven en van vrijdag 8 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024 kan er geschaatst worden.

Lees hier al onze Voorwaarden.

Volg de IJsbaan op Social Media

Webdesign met ♥ gesponsord door